Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Impact Fondsen Mandaat

Positieve bijdrage aan milieu en maatschappij

  • Positieve impact op milieu en maatschappij
  • Inzicht in de impact van je beleggingen
  • Impactbeleggingen in aandelen-, obligatie- en alternatieve fondsen

Wil je graag beleggen in ondernemingen die écht iets bijdragen aan het milieu en de maatschappij? Dan past het Impact Fondsen Mandaat wellicht goed bij je.

Met dit mandaat beleg je in beleggingsfondsen die maatschappelijk verantwoord ondernemen en een positieve impact nastreven. Het gaat om bedrijven die voldoen aan onze criteria voor duurzaam ondernemen en die positief bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Daarnaast beleg je in groene obligaties, maar ook in beleggingsfondsen die investeren in microkredieten en duurzame projecten.

Wat is impactbeleggen?

Bekijk de video en ontdek binnen 2 minuten hoe impactbeleggen werkt.

  • Investeringen die een meetbare, positieve impact maken op de wereld
  • Beleggen in aandelen en obligaties, maar ook bijvoorbeeld microkredieten
  • Inleg mogelijk vanaf € 50.000

Impactbeleggen en ESG-beleggen, wat is het verschil?

Wie duurzaam wil beleggen, krijgt te maken met begrippen als ESG-beleggen en impactbeleggen. Wat betekenen die termen precies en wat is het verschil tussen de twee? We leggen het uit.

Meer informatie en voorwaarden

De kenmerken van dit mandaat

In dit mandaat beleggen experts voor je in ondernemingen die positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Je hebt een portefeuille die bestaat uit beleggingsfondsen die zich kwalificeren als impactbeleggingen (art. 9 SFDR). De weging van beleggingsfondsen is altijd op basis van jouw risicoprofiel. Je kunt beleggen vanaf €50.000.

Rendement van het afgelopen jaar

Behaalde rendementen na aftrek van de kosten

Deze tabel geeft je een overzicht van de behaalde nettorendementen (inclusief dividend en lopende kosten) in het afgelopen jaar (sinds mei 2023) in het Impact Fondsen Mandaat.

Risico 2023 sinds 2023 (mei)

Defensief

2,7%

2,7%

Matig defensief

2,8%

2,8%

Matig offensief

3,1%

3,1%

Offensief

3,2%

3,2%

Zeer offensief

3,3%

3,3%

Bron: ABN AMRO Vermogensbeheer, samengesteld rendement van 1-5-2023 t/m 31-12-2023.
Resultaat na aftrek van alle kosten. Op basis van de meetkundige rekenmethode. Dit betreft de resultaten van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen van de individuele klantportefeuille. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe is dit mandaat opgebouwd?

Het Impact Fondsen Mandaat bestaat momenteel uit de volgende beleggingsfondsen:

  • ABN AMRO Aegon Global Impact Equities Fund
  • ABN AMRO High Quality Impact Bond Fund
  • Privium Sustainable Impact Fund

Deze beleggingsfondsen richten zich op de volgende soorten beleggingen:

  • Aandelenfondsen

De aandelenfondsen beleggen in een bepaalde regio of richten zich op een bepaald type onderneming. Denk hierbij aan bedrijven die kunnen doorgroeien en voldoen aan onze duurzaamheidscriteria.

  • Obligatiefondsen

Voor een deel van de portefeuille kan worden gekozen voor obligatiefondsen om het relatief lage risico. Hierbij maken we gebruik van obligatiefondsen met een verschillende kredietwaardigheid en verschillende looptijd.

  • Alternatieve beleggingen

Deze categorie bestaat op dit moment uit een impactfonds dat belegt in onder andere microkredieten, hernieuwbare-energieprojecten en leningen voor studenten uit ontwikkelingslanden.

  • Liquiditeiten

Deze staan op een rekening waarop je rente ontvangt. Op deze rekening is het depositogarantiestelsel van toepassing.

Kosten

Dit betaal je ons

Voor onze dienstverlening, zoals het beheren van je portefeuille, betaal je beheerkosten. Je betaalt geen extra kosten voor bijvoorbeeld geld opnemen, wisselen van mandaat of risicoprofiel. Als je wilt stoppen met Vermogensbeheer betaal je daar ook geen extra kosten voor. Wat je precies betaalt, hangt af van je risicoprofiel: de kosten bedragen tussen de 1,21% en 1,39% van jouw belegd vermogen per jaar (incl. 21% BTW).

Beheerkosten

Kies je voor vermogensbeheer, dan betaal je beheerkosten over de waarde van je beleggingsportefeuille. In de beheerkosten zijn alle kosten verwerkt die ABN AMRO maakt. Het gaat daarbij om kosten voor:

  • het beheer van je beleggingsportefeuille;
  • de administratie van je beleggingsportefeuille;
  • de beleggingsinformatie die je ontvangt; en
  • de transacties (in euro's).

Dit betaal je aan andere partijen

Je betaalt kosten die een beleggingsfonds maakt. Denk bijvoorbeeld aan lopende kosten van een beleggingsfonds. Deze bestaan onder andere uit administratiekosten, beheerkosten, marketing- en distributiekosten. Deze kosten zijn in de koers van het beleggingsfonds verwerkt en worden door het beleggingsfonds vastgesteld. De lopende kosten staan in de Essentiële Beleggersinformatie (EBI) van het betreffende beleggingsfonds.

Andere voorbeelden van kosten die je aan andere partijen betaalt, zijn transactiekosten in het fonds, in- en uitstapkosten en swing price. Let op: er kunnen meer kosten zijn, raadpleeg hiervoor de Essentiële Beleggersinformatie van het betreffende product.

Hier vind je meer informatie over de kosten:

Op de tarievenpagina kun je een actueel overzicht terugvinden van de kosten van al onze beleggingsproducten.

Informatie over duurzaamheid

De portefeuillemanagers van het Impact Fondsen Mandaat maken duidelijke keuzes om een maatschappelijk verantwoorde beleggingsportefeuille samen te stellen. Het mandaat promoot ecologische en sociale kenmerken. Dit houdt in dat beleggingsfondsen met bovengemiddelde ecologische, sociale en governance ('ESG') prestaties worden geselecteerd.

Dit mandaat belegt in aandelenfondsen, obligatiefondsen en alternatieve beleggingen. 100% van de portefeuille (exclusief liquide middelen) moet ecologische of sociale kenmerken promoten. Het is mogelijk dat een deel van de feitelijke portefeuille kan worden beschouwd als belegging conform de Taxonomie-richtlijn, maar voor het mandaat bestaat geen verplichting om één of meer beleggingen conform de Taxonomie-richtlijn op te nemen. De vermogensbeheerder van het mandaat zal geen gebruik maken van derivaten. De geselecteerde beleggingsfondsen kunnen gebruikmaken van derivaten voor het optimaliseren van het portefeuillebeheer.

De volgende duurzaamheidsindicatoren worden gemonitord:

  • De gemiddelde ESG-risicobeoordeling van Sustainalytics voor de portefeuille
  • CO2-uitstoot van de portefeuille
  • Aansluiting bij de doelstelling van het Klimaatakkoord van Parijs om de opwarming van de aarde ruim onder 2 graden Celsius te houden
  • Aansluiting bij de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties

Hierbij wordt gebruik gemaakt van gegevens die worden aangeleverd door 2 vooraanstaande dataleveranciers, Sustainalytics/Morningstar en “Institutional Shareholder Services group of companies” (‘ISS’). Voor de selectie van de beleggingsproducten waarin belegd wordt, hanteren de beleggingsfondsen waarin het mandaat belegt op aangeven van ABN AMRO een strikt beleggingsproces op basis van verschillende duurzaamheidscriteria. Het proces begint met een duurzaamheidstest. De onderliggende aandelen, obligaties en beleggingsfondsen worden onder andere beoordeeld op de manier van opereren, bestuur en impact op de samenleving.

Meer informatie:

Productinformatie over duurzaamheid Impact Fondsen Mandaat

Precontractuele informatieverschaffing Impact Fondsen Mandaat

Transparantie Integratie duurzaamheidsrisico’s Impact Fondsen Mandaat

Duurzaam beleggen met Vermogensbeheer

Maatschappelijk verantwoord beleggen is een belangrijk principe van ABN AMRO. Bepaalde beleggingen (producenten van bijvoorbeeld tabak, clusterbommen en landmijnen) zijn volledig uitgesloten voor alle beleggingsconcepten.

Bij 'tabak' is er een verschil tussen de productie van tabak en de verkoop ervan. Het is bij ABN AMRO niet mogelijk te beleggen in producenten van tabak. Maar bedrijven die bijvoorbeeld sigaretten transporteren of supermarkten die tabak verkopen, sluiten we om die reden niet uit.

Wil je weten hoeveel impact je maakt met jouw beleggingen? Als je bij ABN AMRO belegt, krijg je in je kwartaalrapportage een overzicht van de duurzame impact van jouw beleggingen.

Risicoprofielen

ABN AMRO gebruikt voor Vermogensbeheer 6 risicoprofielen: van een zeer laag risico (zeer defensief) tot een zeer hoog risico (zeer offensief). Bij elke risicoprofiel hoort een portefeuillemodel. Dit is onze aanbevolen verdeling van het belegde vermogen over aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. 

Wanneer je samen met een vermogensspecialist jouw risicoprofiel hebt bepaald, kunnen we een passende beleggingsportefeuille samenstellen. Je ziet direct wat dit kan betekenen voor het rendement van jouw beleggingen.

Verklaring ongunstige effecten duurzaamheid

ABN AMRO houdt rekening met de belangrijkste negatieve gevolgen van beleggingsbeslissingen en advisering voor duurzaamheidsfactoren. Duurzaamheidsfactoren betreffen ecologische, sociale en werkgelegenheidszaken, eerbiediging van de mensenrechten, en bestrijding van corruptie en omkoping. Wij houden ons aan het Sustainability Risk Policy Framework (beleidsraamwerk voor risicobeheersing) van ABN AMRO Bank NV (‘ABN AMRO’). Het Sustainability Risk Policy Framework steunt mede op de verschillende codes voor verantwoord ondernemen en op internationaal erkende duurzaamheidsstandaarden of initiatieven waarbij ABN AMRO zich heeft aangesloten.

Voorwaarden en risico’s

Risico's

Beleggen doe je met geld dat je over hebt, naast je  buffer voor onvoorziene uitgaven . Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Het is goed om je hiervan bewust te zijn. Beleg alleen in beleggingsproducten die je begrijpt.

Met Vermogensbeheer maak je zelf geen beleggingskeuzes. Toch is het belangrijk dat je de risico’s van beleggen kent. We hebben de meest voorkomende risico’s voor je op een rij gezet.

Als je begint met Vermogensbeheer bepaal je zelf je risicoprofiel, met advies van een van onze vermogensbeheerders. Je laat het kopen- en verkopen over aan experts, die binnen je risicoprofiel handelen.

Daarnaast is het goed om te weten dat: 

  • De beleggingsrisico's in jouw portefeuille op dagelijkse basis worden gecontroleerd door een gespecialiseerde afdeling. De dagelijkse operationele processen die nodig zijn om je portefeuille te beheren zijn van de hoogste standaarden, ze voldoen aan Europese normen (ISEA 3402 – norm).
  • De beleggingen in je portefeuille juridisch gescheiden zijn van ABN AMRO. Ze staan op jouw naam en zijn dus jouw eigendom. Dit betekent dat je beleggingen zeker gesteld zijn bij een mogelijk faillissement van ABN AMRO.

Meer informatie en voorwaarden

De kenmerken van dit mandaat

In dit mandaat beleggen experts voor je in ondernemingen die positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Je hebt een portefeuille die bestaat uit beleggingsfondsen die zich kwalificeren als impactbeleggingen (art. 9 SFDR). De weging van beleggingsfondsen is altijd op basis van jouw risicoprofiel. Je kunt beleggen vanaf €50.000.

Rendement van het afgelopen jaar

Behaalde rendementen na aftrek van de kosten

Deze tabel geeft je een overzicht van de behaalde nettorendementen (inclusief dividend en lopende kosten) in het afgelopen jaar (sinds mei 2023) in het Impact Fondsen Mandaat.

Risico 2023 sinds 2023 (mei)

Defensief

2,7%

2,7%

Matig defensief

2,8%

2,8%

Matig offensief

3,1%

3,1%

Offensief

3,2%

3,2%

Zeer offensief

3,3%

3,3%

Bron: ABN AMRO Vermogensbeheer, samengesteld rendement van 1-5-2023 t/m 31-12-2023.
Resultaat na aftrek van alle kosten. Op basis van de meetkundige rekenmethode. Dit betreft de resultaten van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen van de individuele klantportefeuille. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe is dit mandaat opgebouwd?

Het Impact Fondsen Mandaat bestaat momenteel uit de volgende beleggingsfondsen:

  • ABN AMRO Aegon Global Impact Equities Fund
  • ABN AMRO High Quality Impact Bond Fund
  • Privium Sustainable Impact Fund

Deze beleggingsfondsen richten zich op de volgende soorten beleggingen:

  • Aandelenfondsen

De aandelenfondsen beleggen in een bepaalde regio of richten zich op een bepaald type onderneming. Denk hierbij aan bedrijven die kunnen doorgroeien en voldoen aan onze duurzaamheidscriteria.

  • Obligatiefondsen

Voor een deel van de portefeuille kan worden gekozen voor obligatiefondsen om het relatief lage risico. Hierbij maken we gebruik van obligatiefondsen met een verschillende kredietwaardigheid en verschillende looptijd.

  • Alternatieve beleggingen

Deze categorie bestaat op dit moment uit een impactfonds dat belegt in onder andere microkredieten, hernieuwbare-energieprojecten en leningen voor studenten uit ontwikkelingslanden.

  • Liquiditeiten

Deze staan op een rekening waarop je rente ontvangt. Op deze rekening is het depositogarantiestelsel van toepassing.

Kosten

Dit betaal je ons

Voor onze dienstverlening, zoals het beheren van je portefeuille, betaal je beheerkosten. Je betaalt geen extra kosten voor bijvoorbeeld geld opnemen, wisselen van mandaat of risicoprofiel. Als je wilt stoppen met Vermogensbeheer betaal je daar ook geen extra kosten voor. Wat je precies betaalt, hangt af van je risicoprofiel: de kosten bedragen tussen de 1,21% en 1,39% van jouw belegd vermogen per jaar (incl. 21% BTW).

Beheerkosten

Kies je voor vermogensbeheer, dan betaal je beheerkosten over de waarde van je beleggingsportefeuille. In de beheerkosten zijn alle kosten verwerkt die ABN AMRO maakt. Het gaat daarbij om kosten voor:

  • het beheer van je beleggingsportefeuille;
  • de administratie van je beleggingsportefeuille;
  • de beleggingsinformatie die je ontvangt; en
  • de transacties (in euro's).

Dit betaal je aan andere partijen

Je betaalt kosten die een beleggingsfonds maakt. Denk bijvoorbeeld aan lopende kosten van een beleggingsfonds. Deze bestaan onder andere uit administratiekosten, beheerkosten, marketing- en distributiekosten. Deze kosten zijn in de koers van het beleggingsfonds verwerkt en worden door het beleggingsfonds vastgesteld. De lopende kosten staan in de Essentiële Beleggersinformatie (EBI) van het betreffende beleggingsfonds.

Andere voorbeelden van kosten die je aan andere partijen betaalt, zijn transactiekosten in het fonds, in- en uitstapkosten en swing price. Let op: er kunnen meer kosten zijn, raadpleeg hiervoor de Essentiële Beleggersinformatie van het betreffende product.

Hier vind je meer informatie over de kosten:

Op de tarievenpagina kun je een actueel overzicht terugvinden van de kosten van al onze beleggingsproducten.

Informatie over duurzaamheid

De portefeuillemanagers van het Impact Fondsen Mandaat maken duidelijke keuzes om een maatschappelijk verantwoorde beleggingsportefeuille samen te stellen. Het mandaat promoot ecologische en sociale kenmerken. Dit houdt in dat beleggingsfondsen met bovengemiddelde ecologische, sociale en governance ('ESG') prestaties worden geselecteerd.

Dit mandaat belegt in aandelenfondsen, obligatiefondsen en alternatieve beleggingen. 100% van de portefeuille (exclusief liquide middelen) moet ecologische of sociale kenmerken promoten. Het is mogelijk dat een deel van de feitelijke portefeuille kan worden beschouwd als belegging conform de Taxonomie-richtlijn, maar voor het mandaat bestaat geen verplichting om één of meer beleggingen conform de Taxonomie-richtlijn op te nemen. De vermogensbeheerder van het mandaat zal geen gebruik maken van derivaten. De geselecteerde beleggingsfondsen kunnen gebruikmaken van derivaten voor het optimaliseren van het portefeuillebeheer.

De volgende duurzaamheidsindicatoren worden gemonitord:

  • De gemiddelde ESG-risicobeoordeling van Sustainalytics voor de portefeuille
  • CO2-uitstoot van de portefeuille
  • Aansluiting bij de doelstelling van het Klimaatakkoord van Parijs om de opwarming van de aarde ruim onder 2 graden Celsius te houden
  • Aansluiting bij de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties

Hierbij wordt gebruik gemaakt van gegevens die worden aangeleverd door 2 vooraanstaande dataleveranciers, Sustainalytics/Morningstar en “Institutional Shareholder Services group of companies” (‘ISS’). Voor de selectie van de beleggingsproducten waarin belegd wordt, hanteren de beleggingsfondsen waarin het mandaat belegt op aangeven van ABN AMRO een strikt beleggingsproces op basis van verschillende duurzaamheidscriteria. Het proces begint met een duurzaamheidstest. De onderliggende aandelen, obligaties en beleggingsfondsen worden onder andere beoordeeld op de manier van opereren, bestuur en impact op de samenleving.

Meer informatie:

Productinformatie over duurzaamheid Impact Fondsen Mandaat

Precontractuele informatieverschaffing Impact Fondsen Mandaat

Transparantie Integratie duurzaamheidsrisico’s Impact Fondsen Mandaat

Duurzaam beleggen met Vermogensbeheer

Maatschappelijk verantwoord beleggen is een belangrijk principe van ABN AMRO. Bepaalde beleggingen (producenten van bijvoorbeeld tabak, clusterbommen en landmijnen) zijn volledig uitgesloten voor alle beleggingsconcepten.

Bij 'tabak' is er een verschil tussen de productie van tabak en de verkoop ervan. Het is bij ABN AMRO niet mogelijk te beleggen in producenten van tabak. Maar bedrijven die bijvoorbeeld sigaretten transporteren of supermarkten die tabak verkopen, sluiten we om die reden niet uit.

Wil je weten hoeveel impact je maakt met jouw beleggingen? Als je bij ABN AMRO belegt, krijg je in je kwartaalrapportage een overzicht van de duurzame impact van jouw beleggingen.

Risicoprofielen

ABN AMRO gebruikt voor Vermogensbeheer 6 risicoprofielen: van een zeer laag risico (zeer defensief) tot een zeer hoog risico (zeer offensief). Bij elke risicoprofiel hoort een portefeuillemodel. Dit is onze aanbevolen verdeling van het belegde vermogen over aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. 

Wanneer je samen met een vermogensspecialist jouw risicoprofiel hebt bepaald, kunnen we een passende beleggingsportefeuille samenstellen. Je ziet direct wat dit kan betekenen voor het rendement van jouw beleggingen.

Verklaring ongunstige effecten duurzaamheid

ABN AMRO houdt rekening met de belangrijkste negatieve gevolgen van beleggingsbeslissingen en advisering voor duurzaamheidsfactoren. Duurzaamheidsfactoren betreffen ecologische, sociale en werkgelegenheidszaken, eerbiediging van de mensenrechten, en bestrijding van corruptie en omkoping. Wij houden ons aan het Sustainability Risk Policy Framework (beleidsraamwerk voor risicobeheersing) van ABN AMRO Bank NV (‘ABN AMRO’). Het Sustainability Risk Policy Framework steunt mede op de verschillende codes voor verantwoord ondernemen en op internationaal erkende duurzaamheidsstandaarden of initiatieven waarbij ABN AMRO zich heeft aangesloten.

Voorwaarden en risico’s

Risico's

Beleggen doe je met geld dat je over hebt, naast je  buffer voor onvoorziene uitgaven . Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Het is goed om je hiervan bewust te zijn. Beleg alleen in beleggingsproducten die je begrijpt.

Met Vermogensbeheer maak je zelf geen beleggingskeuzes. Toch is het belangrijk dat je de risico’s van beleggen kent. We hebben de meest voorkomende risico’s voor je op een rij gezet.

Als je begint met Vermogensbeheer bepaal je zelf je risicoprofiel, met advies van een van onze vermogensbeheerders. Je laat het kopen- en verkopen over aan experts, die binnen je risicoprofiel handelen.

Daarnaast is het goed om te weten dat: 

  • De beleggingsrisico's in jouw portefeuille op dagelijkse basis worden gecontroleerd door een gespecialiseerde afdeling. De dagelijkse operationele processen die nodig zijn om je portefeuille te beheren zijn van de hoogste standaarden, ze voldoen aan Europese normen (ISEA 3402 – norm).
  • De beleggingen in je portefeuille juridisch gescheiden zijn van ABN AMRO. Ze staan op jouw naam en zijn dus jouw eigendom. Dit betekent dat je beleggingen zeker gesteld zijn bij een mogelijk faillissement van ABN AMRO.

Ga vrijblijvend in gesprek en krijg inzicht in je mogelijkheden

  • Bel direct 088 388 9779 of geef aan wanneer je gebeld wilt worden

  • We maken op dat moment een afspraak voor een gesprek met onze vermogensbeheerder

  • Een gesprek gaat via Beeldbankieren (videoverbinding) of telefonisch en is altijd vrijblijvend en kost je niets.

Je kunt kiezen uit 4 vormen van Vermogensbeheer

Impact Fondsen Mandaat

  • Positieve impact op milieu en maatschappij
  • Inzicht in de impact van je beleggingen
  • Impactbeleggingen in aandelen- en obligatiefondsen

ESG Fondsen Mandaat

  • Selectie van fondsen op basis van ESG-klasse
  • Uniek voor dit mandaat: gebruik van externe partij voor exclusieve fondsselectie
  • Prestaties van bedrijven op de lange termijn, transparantie over de investeringen

Multi Manager Mandaat

  • Gespreid beleggen in wereldwijde fondsen van gerenommeerde fondshuizen
  • Consistente historische performance en strategie
  • Thematische fondsen

Comfort Inkomsten Mandaat

  • Passieve en actieve beleggingen met focus op dividenduitkeringen
  • Spreiding door beleggingen in indexfondsen en ETF’s
  • Beleggen in passieve fondsen, wat zorgt voor lagere beheerkosten

Je kiest het het risico dat bij jou past

Als je kiest voor een mandaat dat bij jou past, bespreek je ook met een vermogensbeheerder welk risicoprofiel past bij jouw wensen en situatie. Je gekozen risicoprofiel bepaalt het risico dat onze beleggingsexperts voor je mogen nemen. 
Lees meer over het risicoprofiel.

Altijd persoonlijk contact

Met Vermogensbeheer heb je altijd persoonlijk contact. Vermogensbeheerder Koen Poppelaars vertelt hoe een eerste gesprek met hem eruitziet en hoe het contact daarna is.

Beleggen kent risico's

Beleggen doe je met geld dat je over hebt, naast je buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Het is goed om je hiervan bewust te zijn.

Kom je er niet uit?

Mobiele telefoon bellen

Jij belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 088 388 9779

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Laat je nummer achter

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en je wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Vragen? We helpen graag.

Chatbot Anna

Chat met chatbot Anna. Zo werkt het.

  • Direct antwoord

Bel ons direct

Bel ons met al je vragen over Vermogensbeheer. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Bel 088 388 9779

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en je wordt gebeld om een afspraak in te plannen.